Tuduhaké menu pokok

Artikel pilihan | Gambar pilihan | Warta saka Asia | Apa wis pirsa...? | Kategori | Tokoh pilihan | Gapura kagandhèng | Gapura liyané ing Wikipedia | Dlajahi uga

Gapura Asia
Sugeng Rawuh ing Gapura Asia Wikipedia
sunting   

{{{title}}}

LocationAsia.png

Asia kuwi bawana kang paling gedhé sadonya. Ing tanah Asia kuwi pedunungé watara telung milyar jiwa, utawa 60% pedunung total donya.

sunting   

Gapura Kagandhèng

LocationAfrica.png
LocationAsia.png
LocationEurope.png
LocationNorthAmerica.png
Map-Latin America.png

Error: kudu mènèhi sawijining gambar ing baris kapisan

BlankMap-World.png
Tortilla Wall 1.jpg
Afrika Asia Eropah Amérika Lor Amérika Latin Oseania Atlas Tapel Wates
sunting   

Gapura Liyané ing Wikipedia

sunting   

Dlajahi uga