Hurdles iku sawijining alangan digawé déning manungsa utawa alam.[1] Ing donya ulah raga lan atletik utawa equestrian game iki racaké hurdles kudu liwati karo mlumpat.[1] Ing game bal-balan bal, ing nggunakaké gol wigati banget ing game, amarga goal punika piranti kanggo nemtokake gol ora perduli warni punika kicked utawa disundulkan kanggo goal.[2]

Chatetan SikilBesut

  1. a b Van Hoeve. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. p. 1024. Unknown parameter |coauthor= ignored (|author= suggested) (help)
  2. "Sajarah Digunakannya Jaring Pada Sepak Bola". Retrieved 14 Juni 2014. Check date values in: |accessdate= (help)