Tuduhaké menu pokok
Gedung Putih

Gedhung Putih ya iku griya kepresidhènan Présidhèn Amérikah Sarékat. Gedung iki mapan 1600 Pennsylvania Avenue ing Washington, DC [1]. Gedung iki minangka papan griya resmi présidhèn lan kuluwargané sasuwené mangsa jabatané minangka présidhèn [2]. Nalika salah sijining présidhèn lagi kapilih, présidhèn sing lawas langsung pindah. Gedung Putih uga duwé kantor sing digunakaké présidhèn kanggo nglakokaké pamaréntahan.

Pranala njabaBesut

RujukanBesut