Gelanggang iku jeneng ruangan utawi panggonan seng racaké digawé pertemuan lan kumpulan kabudayan ing warta sepekan siasiat.[1] Hal punika bedo karo Kamus Besar Basa Indoesia Gelanggang iku ruang atawi lapangan seng racaké diengge sambung ayam. tinju, pacu jaran, ulah raga.[2]

Chatetan Sikil

besut
  1. Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. kc. 1098.
  2. "Kamus Besar Basa Indonesia Online". Dibukak ing 4 Juni 2014.