Tuduhaké menu pokok
Gendéra Hongaria.

Gendéra nasional Hongaria ya iku bendéra kang duwé telung wernalan dibagi dadi telung pérangan kanthi horisontal (datar). Wrnané kasusun saka abang, putih lanijo.

Gendéra iki didadèkaké dadi Gendéra resmi Hongaria wiwit tanggal1 Oktober 1957.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut