Gene Kamp (lair 27 Desember 1926 - surut Januari 2015, nalika tilar donya umuré 88 taun), iku wanita, panulis buku bocah Britania (The Turbulent Term of Tyke Tiler).[1] Nalika lair jenengé Gene Rushton

RéferènsiBesut