Tuduhaké menu pokok

Genova utawa Genoa, iku siji kutha kang dumunung ing Provinsi Genova, Italia pérangan kulon. Sing ndunungi cacah 585.000 jiwa (2005).

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut