Geoffrey Blake

Geoffrey Lewis Blake (lair ing Amérika Sarékat, 20 Agustus 1962; umur 60 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Geoffrey Blake
LairGeoffrey Lewis Blake
(1962-08-20) Agustus 20, 1962 (umur 60)
Amérika Sarékat Baltimore, Maryland, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaGeoffrey Lewis Blake
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1984-2006

Cathetan sukuBesut