George Abbott (animator)

minangka seniman Amerika, seniman latar mburi, animator lan desainer set, sing misuwur amarga karyane ing Walt Disney Animation Studios lan Kartun Warner Bros

George Abbott (17 Januari 1913 - 9 Januari 2000) minangka seniman Amerika, seniman latar mburi, animator lan desainer set, sing misuwur amarga karyane ing Walt Disney Animation Studios lan Kartun Warner Bros.

Selected filmographyBesut