Tuduhaké menu pokok

George Orwell sing nduwé jeneng asli Eric Blair iku, siji panulis buku Inggris. Orwell misuwur déning karyané Animal Farm lan 1984.

Eric Arthur Blair
George Orwell press photo.jpg
Jeneng pèn George Orwell
Pakarya Penulis; pengarang, jurnalis

Tandha tangan Gambar:Orwell-Signature.svg
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.