Tuduhaké menu pokok

George Orwell sing nduwé jeneng asli Eric Blair iku, siji panulis buku Inggris. Orwell misuwur déning karyané Animal Farm lan 1984.

Eric Arthur Blair
George Orwell press photo.jpg
Jeneng pènGeorge Orwell
PakaryaPenulis; pengarang, jurnalis

Tandha tanganGambar:Orwell-Signature.svg
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.