Girona FC

Girona FC minangka tim bal-balan Spanyol sing saiki main ing Segunda División. Klub iki didegaké ing taun 1930. Saiki main pertandhingan omah ing Estadi Montilivi ing 13.450.

Girona
170px
Jeneng dawaGirona Futbol Club, S.A.D.
ParabanBlanquivermells (White and Reds), Gironistes
Yasa23 Juli 1930; 90 taun kapungkur (1930-07-23)
StadhiyonMontilivi, Girona
Momotan13,450
BakuCity Football Group (44.3%)
Girona Football Group (44.3%)
PresidenDelfí Geli
PelatihJuan Carlos Unzué
LigaSegunda División
2018–19La Liga, 18th (degradasi)
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu

Pranala njabaBesut