Giyarswara

Giyarswara (Ing: Podcast; Ind: Siniar) yaiku klumpukan episod saka swara kocap utawa omongan ing wujud bendhêl dhijital kang bisa diundhuh menyang parisarana pribadhi kanggo dirungokake. Aplikasi giyarili lan paladi giyarswara weneh cara kang kapenak lan parigathuk kanggo nata antren giyarswara kang saka akeh sumber lan parisarana kanggo wong kang nyenengi lalangenan iki.