Godhong mahkota (kembang)

Pétal (saka Basa Yunani kuna pétalon "godhong", "pelat tipis") utawa godhong makutha) iku bagéan saka makutha siji kembang. Corolla iku gabungan saka pétal lan slaga (sépal) ing siji kembang.

Kembang Tetrameric Primrose Willowherb (Ludwigia octovalvis) nuduhaké pétal lan slaga (sépal).

GaleriBesut

RujukanBesut