Gomguk

Gomguk ( Hangul곰국 ), gomtang ( Hangul곰탕 ), utawa sup balung daging sapi yaitu sawijining sup ing masakan Korea sing digawé kanthi maneka bagean daging sapi kaya ta balung rusuk, oxtail, brisket, sirah sapi utawa balung sapi kanthi dimasak alon-alon ing geni sing kurang. Duduh kaldune warnane susu karo rasa sing gurih lan sarat.

Gomtang
Kkori-gomtang.jpg
Kkori-gomtang (oxtail soup), a type of gomguk
Jeneng liyanéBeef bone soup
JinisGuk
Panggonan asalKorea
Woworan pokokBeef bones, oxtail, head, trotters, knee cartilage, tripe, intestines, and/or brisket
Buku masakan: Gomtang  Médhia: Gomtang