Tuduhaké menu pokok

Guatémala

Nagara ing Amérika Tengah
(Kaelih saka Guatemala)

Guatemala ya iku nagara ing Amerika Tengah. Kutha krajané ya iku Guatemala.[1] Guatemala wewatesan karo Mèksiko ing seblah lor, Belize ing seblah kulon laut, Honduras lan Èl Savador ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala ya iku 14.280.596 lan jembar wewengkoné 108.880 km².[2]

Cathetan sukuBesut