Guatémala

Nagara ing Amérika Tengah
(Kaelih saka Guatemala)

Guatemala yaiku nagara ing Amerika Tengah. Kutha krajané yaiku Guatemala.[1] Guatemala wewatesan karo Mèksiko ing seblah lor, Belize ing seblah kulon laut, Honduras lan Èl Savador ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala yaiku 14.280.596 lan jembar wewengkoné 108.880 km².[2]

Cathetan sukuBesut