Gulé utek

Gulai utek ( Minangkabau : gulai banak ) yaiku sajian kari tradisional Indonesia sing digawe saka otak sapi sing wis dirajang dadi bahan utama lan dimasak nganggo rempah-rempah kari . [1]

  1. https://www.saribundo.biz/gulai-banak-perpaduan-otak-yang-gurih-dan-lembut-dengan-kuah-kental-berbumbu.html
Gulai otak
Gulai Otak.jpg
Gulai otak
JinisCurry
AjanganMain course
Panggonan asalIndonesia
Tlatah utawa prajaWest Sumatra
Hawa ajanganhot, warm
Woworan pokokGulai
Buku masakan: Gulai otak  Médhia: Gulai otak