Tuduhaké menu pokok

Chimborazo punika salah satunggaling gunung geni tipe stratovolcano ingkang papanipun wonten ing Ékuador. Gunung punika lafalipun [tʃimboˈraso]. Gunung punika kalebet gunung ingkang boten aktif. Gunung punika naté mbledhos wonten ing awal milenium Masehi, ngantos samenika gunung Chimborazo dèrèng naté Mbledhos malih. Gunuung punika gadhah inggil 6268,2 mèter.[1]

Cathetan sukuBesut

  1. [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)