Gunung Cotopaxi inggih punika salah satunggaling Gunung api ingkang papanipun manggèn wonten ing Ekuador. Gunung punika inggilipun kirang-langkung 5911 mèter. Gunung punika kasusun kaliyan salju ingkang inggil. Sanajyan Gunung punika papanipun wonten ing sacelakipun garis Khatulistiwa (Pérangan ingkang panas sanget wonten ing donya).[1]

Cathetan gukuBesut

  1. [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)