Gusi utawa gingiva ya iku salah sawijiné pérangan kang ana ing cangkem. Gusi dadi pérangan kang wigati banget kanggo untu amarga yèn gusiné kena gangguan bakal nggawé rusaké untu.

Gusi
ToothSection.jpg
Pérangan potongan saka untu karo gusi kang katon
Pengenal
MeSHD005881
TA98A05.1.01.108
A03.1.03.003
A03.1.03.004
TA22790
FMA59762
Terminologi anatomi