Tuduhaké menu pokok

Hèrbivor sajeroning zoologi iku sato kéwan kang mung mangan tetuwuhan lan ora mangan/mangsa daging. Manungsa dudu hèrbivor, nanging, wong kang milih ra mangan daging diarani vegetarian. Sajeroning praktèk, akèh hèrbivor mangan endhog lan kadhangkala mangan protèin kéwan liyaé.

Uga delengenBesut

Cathetan sikilBesut