Tuduhaké menu pokok
Gambar Halte ing Nagasaki, Jepang

Halte miturut Kamus Besar Basa Indonesia ya iku panggonan mandhegé sepur, trèm, utawa bus (lumrahé duwé panggonan kanggo ngentèni lan duwé payon, nanging ora luwih gedhé tinimbang stasiun).[1][2][3] Halte duwé manpangat ya iku dadi fasilitas umum ing saben panggonan.[1] Jaman saiki, tembung halte kondhang minangka panggonan mandhegé bus.

Cathetan sukuBesut