Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry Potter and The Chamber of Secret utawa Harry Potter lan Kamar Resiya yaiku buku kaping pindho saka pitung sèri buku fantasi anggitané J.K. Rowling.

Dalan CeritaBesut

Harry Potter dikongkon nyepakké omah kanggo kunjungan saka klien Potensial Pakdhe Vernon Dursley. Nanging, sak wisé bubar pakdhé Dursley ngongkon Harry lunga menyang kamar. Ing kamar, Harry ketemu karo Dooby si peri omah, dhéwèké menging Harry balik menyang sekolah Hogwarts. Nalika Harry nolak, Dobby nggawé rusak acara pakdhéné, mula Harry dikurung ing kamar. Nanging, Ron, Fred, lan George Weasley methuk Harry nganggo mobil kang bisa mabur.

Deleng ugaBesut