Henry Gray (1827–1861) iku nimpuna anatomi saka Inggris lan dhokter bedhah sing misuwur amarga nerbitaké buku Gray's Anatomy. Dhèwèké kapilih minangka Fellow of the Royal Society (FRS) ing umur 25.

Henry Gray
Lair1827
Pati1861
PadununganBendera_Britania Raya Britania Raya
BabaganAnatomi
Misuwur amargaGray's Anatomy

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut