Hiiraan

Hiiraan (Somali: Hiiraan, Arab: هيران‎‎) iku wewengkon (gobolka) administratif ing Somalia pérangan tengah.[2] Kutha krajané ya iku Beledweyne. Hiiraan wewatesan karo Ethiopia lan wewengkon Somalia liyané kaya ta Galguduud, Shabeellaha Dhexe, Shabeellaha Hoose, Bay lan Bakool

Hiran
Hiiraan
هيران
Wewengkon
Pernahé Hiiraan in Nagara Somalia
Pernahé Hiiraan in Nagara Somalia
Koordhinat: 4°47′N 45°27′E / 4.783°N 45.450°E / 4.783; 45.450Koordhinat: 4°47′N 45°27′E / 4.783°N 45.450°E / 4.783; 45.450
Nagara Somalia
Kutha krajanBeledweyne
Pamaréntahan
 • JinisPamaréntah régional
 • GubernurCali Jeeyte Cismaan[1]
Zona wektuEAT (UTC+3)

RujukanBesut

  1. "Hiran Governor reiterates the battle against Al-Shabaab". Shabelle Media Network. 21 April 2014. Dibukak ing 11 July 2014.
  2. "Somalia". The World Factbook. Langley, Virginia: Central Intelligence Agency. Dibukak ing 6 December 2013.