Kanggé tiyang sanès ingkang namanipun sami, mangga priksani Hiram Bingham

Hiram Bingham III, miyos 19 November 1875 ing Honolulu, tilar donya 6 Juni 1956, punika panjlajah, sajarawan, lan pulitikus Amérikah Sarékat. Bingham mucal ing Yale University lan njlajahi Machu Picchu taun 1911. Panjenenganipun punika gubernur Connecticut lan senator AS.

Hiram Bingham III.