Hypo-Arena

Hypo-Arena iku sawijining stadion bal-balan ing kutha Klagenfurt, Austria. Stadion iki dibuka ing taun 2005 sawisé stadion Wörtherseestadion dirubuhaké. Hypo Group Arena, sing dibangun kanthi dana 66 yuta euro, dianggo kanthi resmi ing 7 September 2007. Tetandhingan persahabatan Austria nglawan Jepang ngrenggani acara peresmian iku. Kapasitasé 32.000 kursi (kapasitas iki bakal dikurangi dadi 12.000 kursi sawisé Piala Éropah rampung).

Hypo-Arena
Nama lengkapHypo Group Arena
Nama lamaWörtherseestadion
penerus dari Wörtherseestadion yang dihancurkan 2005
LokasiKlagenfurt, Austria
Dibuat2006-2007
Dibuka7 September 2007
PemilikPamaréntah Kota Klagenfurt
PermukaanRumput
Biaya konstruksi66.500.000 Euro
ArsitèkAlbert Wimmer
Kapasitas32.000
Ukuran lapangan105 x 68 m
Pemakai
SK Austria Kärnten

Stadion iki dianggo tetandhingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.