iPad ya iku komputer tablet gawéan Apple Inc. (AI). iPad duwé wujud tampilan kang wujud iPod Touch lan iPhone, nanging ukurane luwih gedhé katandhing produk loro mau lan duwé fungsi-fungsi tambahan kaya ta kang ana ing sistem operasi Mac OS X.

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut