Tuduhaké menu pokok

iPad ya iku komputer tablet gawéan Apple Inc. (AI). iPad duwé wujud tampilan kang wujud iPod Touch lan iPhone, nanging ukurane luwih gedhé katandhing produk loro mau lan duwé fungsi-fungsi tambahan kaya ta kang ana ing sistem operasi Mac OS X.

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut