I fu mi

I fu mie utawa yi fu mein minangka sajian mi kentel goreng sing renyah ing Indonesia, populer ing Asia Tenggara, disuguhake kanthi saus gurih kanthi rajangan daging utawa panganan laut lan sayuran. Piringane disajikake kanthi panas nalika mie isih asri nganti mi wis empuk empuk lan siap dipangan. Panganan kasebut minangka salah sawijining sajian mie sing paling populer ing masakan Cina Indonesia . [1] Jinis mi sing digunakake ing sajian iki yaiku mi yin mein kenthel, mula asale jenenge. Lumayan mirip mie kering mi saka Makassar.

I fu mie
I Fu Mie, Yogyakarta.jpg
A plate full of I Fu Mie noodles in Yogyakarta
Jeneng liyanéYi fu mein
AjanganMain course
Panggonan asalIndonesia
Tlatah utawa prajaNationwide in Indonesia, also popular in Maritime Southeast Asia
Hawa ajanganHot
Buku masakan: I fu mie  Médhia: I fu mie
Iki wis siyap mangan
  1. "I Fu Mie". Dapur Umami.