Iga babi

Iga babi minangka rajangan daging babi sing populer ing masakan Barat lan Asia . Ribcage babi domestik, daging lan balung, dirajang dadi bahan sing bisa digunakake, disiapake kanthi keluk, panggang, utawa dipanggang - biasane nganggo saus, asring barbecue - banjur disajikake.

Iga babi panggang Bali