Impes, ing anatomi kéwan nyusoni, iku organ badan sing nglumpukaké banyu uyuh sing diwetokaké déning ginjel sadurungé dibuwang. Banyu uyuh mlebu impes liwat urètèr lan metu liwat urétra.

Impes


Sistem urin

Ginjel | Urètèr | Kandhung kemih | Uréthral sphincter | Urétra