Indiarto Priadi

Indiarto Priadi (lair ing Surabaya, 26 Januari 1967; umur 55 taun) ya iku Pranata Cara Brita Liputan 6 SCTV (1996-2007), lan banjur pindah ing tvOne (2007-saiki).

Indiarto Priadi
Lair (1967-01-26) Januari 26, 1967 (umur 55)
Indhonésia Surabaya, Indonésia
Pakaryanpembawa berita, wartawan
Taun aktif1996-saiki
AgamaIslam
Situs web
Profil Indiarto Priadi di website resmi tvOne

Pranala njabaBesut

Cithakan:Penyiar Tvone