Institut Seni Indonesia Denpasar

Institut Seni Indonésia Denpasar Institut Seni Indonésia (ISI) Denpasar iku perguruan tinggi seni sing diadani déning Departemen Pendhidhikan Nasional (saiki Kametrian Pendhidhikan lan Kabudayan). ISI Denpasar diadegaké lelandhesan Kaputusan Présidhèn Républik Indonésia Nomer 33 Taun 2003 tanggal 26 Mèi 2003 wujud integrasi saka Sekolah Tinggi Seni Indonésia (STSI) Denpasar lan Program Studi Seni Rupa lan Désain (PSSRD) Universitas Udayana.

Institut Seni Indonesia Denpasar
RèktorProf.Dr. I Wayan Rai S., M.A.
LokasiDenpasar
Situs webhttp://www.isi-dps.ac.id

STSI Denpasar wiwitané ajeneng Akademi Seni Jogèd Indonésia (ASTI) Denpasar, diadegaké déning Pamaréntah Laladan Provinsi Bali ing tanggal 28 Januari 1967 lelandhesan Dudutan Gubernur Kepala Laladan Tingkat I Bali Nomor 2/Pem/5/I/a/1967, saka prakarsa Majelis Pertimbangan lan Pembinaan Kabudayan (Listibya).

Program StudiBesut

Pranala njabaBesut