Into the Wild (filem)

Into the Wild yaiku biografi drama petualangan Amerika 2007 sing diarahake dening Sean Penn lan diprodhuksi dening Sean Penn, Art Linson lan Bill Pohlad . Skrip film iki ditulis dening Sean Penn adhedhasar buku Into the Wild dening Jon Krakauer. Juru paraga film iki Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener, Brian Dierker, Vince Vaughn, Zach Galifianakis, Kristen Stewart lan Hal Holbrook .

Into the Wild
250px
Poster film Into the Wild
DisutradaraniSean Penn
DiprodhuseriSean Penn
Art Linson
Bill Pohlad
DiskénariyoniSean Penn
AdhedhasarInto the Wild
déning Jon Krakauer
DibintangiEmile Hirsch
Marcia Gay Harden
William Hurt
Jena Malone
Catherine Keener
Brian Dierker
Vince Vaughn
Zach Galifianakis
Kristen Stewart
Hal Holbrook
DimusikiMichael Brook
Kaki King
Eddie Vedder
SinématografiÉric Gautier
Dibesut déningJay Cassidy
Perusahaan
prodhuksi
Paramount Vantage[1]
River Road Entertainment[1]
Square One C.I.H.[1]
Linson Film[1]
Dibabar déningParamount Vantage
Tanggal metu
  • Sèptèmber 1, 2007 (2007-09-01) (Festival Film Telluride)
  • Sèptèmber 21, 2007 (2007-09-21) (terbatas di Amerika Serikat)
  • Oktober 19, 2007 (2007-10-19) (secara luas di Amerika Serikat)
Suwéné
148 menit[2]
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$20 juta[3]
Kalarisan$56.255.142[4]

Film Into the Wild ditayangke ing Festival Film Telluride tanggal 1 September 2007 [5] lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 21 September 2007 kanthi winates lan tanggal 19 Oktober 2007. Film iki ditampa kanthi ulasan apik para juru kritik.

Juru ParagaBesut

  • Emile Hirsch minangka Chris McCandless
  • Marcia Gay Harden minangka Billie McCandless
  • William Hurt minangka Walt McCandless
  • Jena Malone minangka Carine McCandless
  • Catherine Keener minangka Jan Burres
  • Hal Holbrook minangka Ron Franz
  • Brian Dierker minangka Rainey
  • Kristen Stewart minangka Tracy Tatro
  • Vince Vaughn minangka Wayne Westerberg
  • Zach Galifianakis minangka Kevin
  • Thure Lindhardt minangka Mads
  • Signe Egholm Olsen minangka Sonja
  • Merritt Wever minangka Lori
  • Jim Gallien minangka awakmu dhewe
  • Leonard Knight minangka awakmu dhewe
  • RD Panggil minangka Bull
  • Cheryl Harrington minangka pekerja sosial

Tanggepane Juru KritikBesut

Film Into the Wild nampa komentar positif saka kritikus. Adhedhasar Rotten Tomat, film kasebut nduweni rating 82%, miturut 194 ulasan, kanthi rating rata-rata 7.5 / 10.[6] Adhedhasar Metacritic, film nemu skor saka 73 saka 100, adhedhasar 38 kritik, nuduhake "review apik".[7]

Box OfficeBesut

Film Into the Wild nampa $ 18,354,356 ing Amerika Utara lan $ 37,900,786 ing negara liya. Total pendapatane sing ditampa dening film iki mencapai $ 56,255,142, ngluwihi biaya produksi film $ 20 yuta.[4]

Ing bukaan akhir pekan sing winates, film iki entuk $ 212.440, dadi urutan kaping 33 ing box office. Nanging, ing bukaan akhir minggu, film kasebut nampi $ 2,138,403, ndadike urutan kaping 14 ing box office.[4]

RujukanBesut

  1. a b c d "Into the Wild". Lembaga Film Amerika. Dibukak ing June 27, 2017.
  2. "Into the Wild (15)". British Board of Film Classification. October 30, 2007. Dibukak ing January 8, 2016.
  3. "Into the Wild (2007)". The Numbers. Dibukak ing March 17, 2018.
  4. a b c "Into the Wild (2007)". Box Office Mojo. Dibukak ing March 17, 2018.
  5. "Penn's Into the Wild premieres". Histoy. September 1, 2017. Dibukak ing March 17, 2018.
  6. "Into the Wild (2007)". Rotten Tomatoes. Dibukak ing February 13, 2018.
  7. "Into the Wild reviews". Metacritic. Dibukak ing February 13, 2018.

Pranala njabaBesut