Jélok, Cepaga, Boyalali

Jélok iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Jélok
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°31′19″S 110°33′58″E / 7.5218666°S 110.5662384°E / -7.5218666; 110.5662384Koordhinat: 7°31′19″S 110°33′58″E / 7.5218666°S 110.5662384°E / -7.5218666; 110.5662384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.