Tuduhaké menu pokok

BibliografiBesut

Fiksi lan puisiBesut

Ugi pirsani Puisi déning J. R. R. Tolkien.

Karya-karya akadhémikBesut

Panerbitan anumertaBesut

Pirsani riset Tolkien kanggo ésai-ésai lan kutipan-kutipan tèks déning Tolkien kang diterbitaké ing panerbitan lan forum akadhemik.

RekamanBesut

  • 1967 Poems and Songs of Middle-Earth, Caedmon TC 1231
  • 1975 JRR Tolkien Reads and Sings his The Hobbit & The Lord of the Rings, Caedmon TC 1477, TC 1478 (dhedhasar rekaman déning George Sayer, Agustus 1952)

RujukanBesut

Pirsani ugaBesut

Pranala njabaBesut

Biografi:

Bibliografi:

Informasi

Database/Direktori:

Perhimpunan:

Seni turunan (pirsani uga artikel utama):

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.