Tuduhaké menu pokok

Jainisme iku agama kang asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindhu lan Buda.

Uga delengenBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.