Jambangan, Kutha Surabaya

kacamatan ing Kutha Surabaya, Indonésia
(Kaelih saka Jambangan, Surabaya)

Jambangan iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Jambangan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJambangan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.23

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.