Jatiwaras, Tasikmalaya

kacamatan ing Kabupatèn Tasikmalaya, Indonésia

Jatiwaras iku kacamatan ing Kabupatèn Tasikmalaya, Jawa Kulon, Indonésia.

Jatiwaras
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènTasikmalaya
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.06.19 Edit nilai pada Wikidata
Kapadhetan/km²

Padésan

besut

Cithakan:Jatiwaras, Tasikmalaya