flower head of Bellis perennis

Jeneng botani iku jeneng èlmiah resmi miturut International Code of Botanical Nomenclature (ICBN) lan, yèn tetuwuhan mau minangka tuwuhan budidaya cultigen, tambahan kultivar lan/utawa golongan epithets kudu cocog karo International Code of Nomenclature for Cultivated Plants.