Tuduhaké menu pokok

Jeonbuk Hyundai Motors Football Club (Koréa: 전북 현대 모터스 FC), uga dikenal minangka Jeonbuk Hyundai Motors, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Koréa Kidul lan nduwèni markas ing kutha Jeolla Lor. Klub iki didhegaké ana ing taun 1994.

Jeonbuk Hyundai Motors
Jeneng dawaJeonbuk Hyundai Motors Football Club
Paraban닥공, 녹색 전사
Yasa1994
StadhiyonJeonju World Cup Stadium, Jeonju
Momotan42.477
BakuKoréa Kidul Hyundai Motor Company
MantriKoréa Kidul Chung Eui-sun
MènèjerKoréa Kidul Choi Kang-hee
LigaK Liga klasik
20191
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Current season

Koleksi gelarBesut

  • K Liga klasik (7): 2009, 2011, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019
  • Piala FA Korean (3): 2000, 2003, 2005
  • Piala Super Korean (1): 2004
  • Liga Champions AFC (1): 2006