Jesse McCartney iku penyanyi lan aktor.[1] Kang (lair 9 April 1987; umur 33 taun).[1].ya iku dadi salah sijiné penyanyi pop saka ylatah Amérikah Sarékat kang dadi jawara Daytime Emmy ya iku aktor kang paling apik lam misuwur.Panjenengané teturunan saka Scott lan Ginger McCartney. Jesse McCartney lair ing Wwestchester, New York. Uga duwé kapinteran ing babagan musik lan filem wiwit taun 1998. McCartney sal mulané misuwuring taun 2000, ya iku dadi salah sijiné péranganing Dream Street,Jesse McCartney banjur misuwur jalaran nyanyi ana ing salah sijiné televisi ya iku Summerland.

Jesse McCartney

MusikBesut

FilmBesut

Cathetan sukuBesut

  1. a b ("Olga Girls Magazine"Issue 36/II/5-15 Juli 2007. Hal.11)