Joseph Adam Jonas
ParabanJoe Jonas
SakaAmérika Sarékat Wyckoff, New Jersey
Mangsa akarya2005–sekarang
Sana jaringanhttp://www.thejonasbrothers.com

Joe Jonas ingkang gadhah asma lair Joseph Adam Jonas inggih punika penyanyi. Saderengipun dados penyanyi Joe gadhah kekajengan badhé dados pelawak lan badhé audisi kanggé acara komedi sketsa.[1]. Joe lair tanggal 15 Agustus 1989 ing Casa Grande, Arizona, Amérikah Sarékat. Sapanunggalipun dados penyanyi, Joe inggih punika musisi, aktor, lan penari. Piyambakipun inggih punika laré saking Denise ingkang ugi dados penyanyi lan Paul Kevin Jonas, Sr, pangripta tembang ugi musisi. Joe gadhah saderek Nick Jonas lan Kevin Jonas. Tiga-tiganipun gadhah grup band pop-rock ingkang dipunparingi asma Jonas Brothers dan pacar Demi Lovato.

Single TembangBesut

SingleBesut

  1. (2008) We Rock
  2. (2009) Send It On
  3. (2010) Make A Wave

Tembang VideoBesut

  1. (2008) This Is Me
  2. (2009) Send It On
  3. (2010) Make It Right Nada Vou Mudar

Film Joe JonasBesut

  1. (2008) Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
  2. (2008)Camp Rock
  3. (2009) Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
  4. (2009) Band in a Bus
  5. (2009)Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
  6. 2010 Camp Rock 2: The Final Jam[2]

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut

  1. www.imdb.com(diputningali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)