Joel McHale

Joel Edward McHale (lair ing Amérika Sarékat, 20 Novèmber 1971; umur 49 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

McHale, 2012

Cathetan sukuBesut