Tuduhaké menu pokok

John Locke (29 Agustus 163228 Oktober 1704) iku filsuf saka Inggris kanthi wawasan empirisme. Panjenengané asring sinebut tokoh kang mènèhi titik terang sajeroning perkembangan psikologi. Téyori kang wigati banget ing bab tandha-tandha kajiwan yauwi yèn jiwa iku wektu wiwitan dilairaké isih resik kaya siji "tabula rasa".

John Locke
Lair 29 Agustus 1632
Wrington, Somerset, Inggris
Pati 29 Agustus 1632
Essex, Inggris
Kala Filsafat Modern
Tlatah Filsuf Barat
Aliran Empirisme Inggris, Kontrak Sosial, Hukum Alam
Karsa pokok
Metafisika, Epistemologi, Filsafat Pulitik, Pendidikan
Gantha misuwur
Tabula rasa, keadaan alamiah; hak-hak dasariah, kebebasan and hak milik
Tandha tangan
John Locke Signature.svg
John Locke

Isi

Karya MisuwurBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut