Tuduhaké menu pokok

John Locke (29 Agustus 163228 Oktober 1704) iku filsuf saka Inggris kanthi wawasan empirisme. Panjenengané asring sinebut tokoh kang mènèhi titik terang sajeroning perkembangan psikologi. Téyori kang wigati banget ing bab tandha-tandha kajiwan yauwi yèn jiwa iku wektu wiwitan dilairaké isih resik kaya siji "tabula rasa".

John Locke
Lair29 Agustus 1632
Wrington, Somerset, Inggris
Pati29 Agustus 1632
Essex, Inggris
KalaFilsafat Modern
TlatahFilsuf Barat
AliranEmpirisme Inggris, Kontrak Sosial, Hukum Alam
Karsa pokok
Metafisika, Epistemologi, Filsafat Pulitik, Pendidikan
Gantha misuwur
Tabula rasa, keadaan alamiah; hak-hak dasariah, kebebasan and hak milik
Tandha tangan
John Locke Signature.svg
John Locke

Karya MisuwurBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut