Jumrah Aqabah iku saka telu jumrah kang kudu dibalang krikil nalika ngayahi ngibadah kaji. Jumrah iki dunungé ing bukit Aqabah ya iku papan kang paling cedhak saka kutha Mekah. Jumrah Aqabah iki wujud jumrah kang gedhé dhéwé lan wajib dibalang ing tanggal 10 Dulhijah. Ing dina mau para jamaah kaji mung mbalang siji jumrah ya iku jumrah Aqbah iki. Sabanjuré ing dina tasrik, ya iku tanggal 11, 12 lan 13 Dulhijah diterusaké ritual mbalang katelu jumrah, ya iku jumrah Aqabah, Jumrah Ula lan jumrah Wustha.

Tabel wektu mbalang jumrahBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut