Tuduhaké menu pokok

Juru anggegana utawa Pilot ya iku sesebutan kanggo wong kang nduwèni pangawean nyetir montor mabur.Minangka wangun panggawean kang ngutamakake kaahlian utawa kaprigelan sajeroning nyetir montor mabur, panjengané juru anggegana kudu nempuh uji kalayakan resmi kang dianakake déning sekolah panerbangan. Mila ing babagan kalulusan sajeroning ujian juru anggegana, bisa langsung ngayuh sertifikasi miber, ya iku salah siji surat pangakuan kapinteran lan kaprigelan juru anggegana kanggo miberake montor mabur kanthi jinis lan ukuran tartemtu.