Tuduhaké menu pokok

Jus 1 (ing Arab: الجز ١‎‎) ya iku Juz ing kaping pisan ing dalem susunan Al-Qur'an mushaf Turki Utsmani. Juz iki dipunwiwiti tembung الم ing surah Al-Baqarah ayat satunggalipun lan dipungkasi ing dalem surah sing padha ing ayat kaping 141.