Jus 2 (Arab: الجز ٢‎‎) ya iku péranganing juz Al-Qur'an ing kaping pindo, dipunwiwiti déning tembung سيقول ing dalem Surah Al-Baqarah ayat 142. Juz iki kadose nyakup satunggalipun surah, lan mung 110 ayat.[1]

CathetanBesut

  1. Juz iki diwiwiti saka surah Al-Baqarah ayat 142 kanthi ayat 215