Kéré nemoni malem

Kéré nemoni malem iku paribasa sajeroning Basa Jawa sing tegesé wong kang bedhigasan utawa murang tata, amarga ketemu samubarang sing nyenengaké tanpa kinira. Paribasan sing duwé makna amèh padha yakuwi Kéré munggah balé sing tegesé wong sing drajadé asor ndilalah nemu kanugrahan sing ora kanyana mula banjur solah tingkahé murang tata.

Uga delengenBesut