Tuduhaké menu pokok

Kéwan kuku genep iku mamalia saka ordo Artiodactyla sing kapérang saka kurang luwih 220 spésies ungulata, kalebu akèh ing antarané sing duwé pangaji ékonomi kanggo manungsa.

Anggota kulawargaBesut

Pirsanana ugaBesut