Kéwan kuku genep

Kéwan kuku genep iku mamalia saka ordo Artiodactyla sing kapérang saka kurang luwih 220 spésies ungulata, kalebu akèh ing antarané sing duwé pangaji ékonomi kanggo manungsa.

Anggota kulawargaEdit

Pirsanana ugaEdit